HelenanHelmen asiakastili

HelenanHelmen asiakkuutta voit syventää kahdella tavalla - rekisteröimällä Omatilin ja/tai tilaamalla Uutiskirjeen.

Omatili

Omatilin kautta saat seuraavanlaisia etuja

- tilauksen tekeminen helpottuu, kun olet kirjautunut Omalle tilillesi, yhteystietosi tulevat valmiina tilauslomakkeelle

- tilauksesi tallentuvat Omalle tilillesi, tarvittaessa voit tarkastella niitä sieltä

- voit päivittää helposti Omatilisi tietoja kirjautumalla tilillesi, esim. muuttaa salasanan tai osoitetietoja

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla saat ensikäden tietoa mm. uusista tuotteista, kampanjoista sekä muista ajankohtaisista asioista.

Voit liittyä HelenanHelmen Uutiskirjeen tilaajaksi joko verkkokauppatilauksen tekemisen yhteydessä tai HelenanHelmen sivujen alapalkista löytyvän lomakkeen kautta - Tilaa HelenanHelmen uutiskirje - saat tietoa mm. uutuuksista ja kampanjoista! 

Uutiskirjeen voi halutessaan perua Uutiskirjeen perumistoiminnon kautta tai laittamalla sähköpostia HelenanHelmeen.

kuva Pixabay

Tietosuojaseloste 

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskien henkilötietojen käsittelyä tuli voimaan 25.5.2018. Tässä selosteessa kerrotaan kuinka nämä asiat hoidetaan HelenanHelmessä.

Rekisterinpitäjä

HelenanHelmi (Y-tunnus 2247078-3) / Nanti Koret

p. 045 133 9962 / helena(at)helenanhelmi.fi

Tarkka-ampujankatu 12 A 8, 90120 Oulu

HelenanHelmen asiakasrekisteri

Tietojen kerääminen ja käsittely

HelenanHelmen kotisivut ja verkkokauppa on toteutettu Visma Verkkokauppa+ -verkkokauppa-alustalla, jonka toteuttaja on ohjelmistotalo Visma.

HelenanHelmen verkkokaupassa asiakas voi tilata joko rekisteröitymällä omalle Asiakastilille tai ilman rekisteröitymistä. Asiakas ilmoittaa tilaamisen yhteydessä tilauksen toimittamista varten tarvittavat yhteystiedot (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Yritys-tilauksen yhteydessä ilmoitetaan yrityksen nimen lisäksi myös yrityksen y-tunnus sekä muut yhteystiedot. Tilaus tallentuu rekisteröityneen asiakkaan asiakastilille.

Tietoja käytetään vain tilauksen toimittamiseen liittyvissä asioissa sekä tilaukseen liittyvässä yhteydenpidossa asiakkaan kanssa.

HelenanHelmen Yhteydenotto-lomakkeella asiakas ilmoittaa nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Näitä tietoja käytetään vain yhteydenpitoon asiakkaan kanssa ko. asian yhteydessä.

Tietojen käsittely on suojattu tietoturvalla eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Markkinointilupa

Asiakas voi tilata HelenanHelmen Uutiskirjeen joko verkkokauppatilauksen yhteydessä tai erikseen HelenanHelmen sivujen alapalkista löytyvän lomakkeen kautta - Tilaa HelenanHelmen uutiskirje - saat tietoa mm. uutuuksista ja kampanjoista! 

Asiakas voi milloin tahansa perua Uutiskirjeen tilauksen Uutiskirjeen perumistoiminnon kautta ("Unsubscribe"). Peruminen onnistuu myös lähettämällä sähköpostia rekisterinpitäjälle (HelenanHelmi Nanti Koret) osoitteeseen helena(at)helenanhelmi.fi

HelenanHelmen pääasiallisina markkinointikanavina toimivat Uutiskirje, yrityksen Facebook-tili sekä Google-tili. Uutiskirje-markkinointi on tarkoitettu tavoittamaan ja palvelemaan erityisesti vakituisia asiakkaita.

Markkinointiluvan antaneilta talletetaan markkinointia varten vain sähköpostiosoite. Markkinointiviestejä lähetetään noin kerran kuukaudessa tai tilanteen mukaan.

Sähköpostiosoitteiden käsittely on suojattu tietoturvalla eikä niihin ole pääsyä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Lisätty ostoskoriin