HelenanHelmen käsintehdyt laukut

HelenanHelmen käsintehdyt laukut ovat simppeleitä malleja, mutta kauniita ja kestäviä.

Valikoimissa on Kukkarolaukkuja, vetoketjullisia Kännykkälaukkuja sekä Citybag- kaupunkikasseja. Laukkujen kankaiksi on valikoitu kauniita, hyvälaatuisia ja kestäviä kankaita, mm. softshelliä, keinonahkaa, laukkusamettia sekä kaunista gobeliinia. 

Tällä sivulla tietoa ja kuvat eri malleista. Tuotteet löytyvät verkkokaupasta omista tuoteryhmistään.

Kukkarolaukut

Kukkarolaukut ovat moneen menoon sopivia pikkulaukkuja. Laukkuun mahtuu esim. puhelin, pieni kukkaro sekä avaimet.

Laukuissa on säädettävä musta laukkuhihna (20mm). Kukkarolaukku muuntautuu juhlavammaksi Ketjuhihnalla, joita myynnissä erikseen. Kukkarokehyksen leveys 12cm. Rakennetta tukee vuoriin silitetty paksu tukihuopa.

Kännykkälaukut vetoketjulla

Pienemmät kännykkälaukut ovat kooltaan samaa luokkaa kuin Kukkarolaukut. Olen tehnyt niistä käytettävyyden vuoksi vaakamallisia. Isommat laukut MAX-merkinnällä.

Laukuissa on säädettävä musta laukkuhihna (valittavana 20/30mm). Leveämpiä laukkuhihnoja myynnissä myös erikseen, samoin Heijastavia Laukkuhihnoja! Omaa ilmettään Kännykkälaukkuihin antavat myös niiden vetoketjut.

Citybag kaupunkikassit

Citybag kaupunkikassit ovat astetta tyylikkäämpiä kaupunkikasseja. Laukku sopii esim. pienille kaupunkiostoksille tai vaikka työ/harrastuslaukuksi. Kiva lahjaideakin! Laukuissa on vuori ja olkamalliset hihnat. 

Laukkujen hoidosta

Kukkaro- ja Kännykkälaukuissa on mukana liimapohjainen tukikangas/huopa, jonka vuoksi en suosittele niiden pesemistä koneessa. Rakenteet voivat tästä kärsiä. Kukkarolaukun metallikehys on myös kiinnitetty liimalla eli se voi myös pesukoneessa kärsiä. Laukkujen kankaita ja metalliosia voi tarvittaessa puhdistaa kuivalla/veteen kastetulla mikroliinalla. Kangasosat voi tarvittaessa pestä varovaisesti käsin. Vältä kovaa hankausta. Jos jotain erityisempää sattuu tai tarvitset ohjeita, ole vain yhteydessä.

Citybag kaupunkikasseissa on vuoriin ommeltu pesu/silitysohje. Yleinen ohje on pestä 30-40 asteessa samanväristen kanssa ja silittää höyryn kanssa miedolla lämmöllä (max 2 pistettä). Keinonahkaa ei voi silittää suoraan, vaan silitysraudan ja kankaan välissä pitää olla esim. ohut puuvillakangas. Keinonahkaa voi puhdistaa tarvittaessa varovaisesti veteen kastetulla mikroliinalla.

Puhdistuksen ja hoidon kanssa kannattaa muistaa vanha hyvä käytäntö - aloittaa aina hellävaraisimmasta keinosta.

  • Kukkarolaukku Black
  • vetoketjullinen KännykkälaukkuArt!
  • Kännykkälaukku Art! (30mm leveällä hihnalla)
  • Heijastava Laukkuhihna
  • Ketjuhihna Kukkarolaukkuun
  • Citybag - CatLady
Lisätty ostoskoriin