HelenanHelmen Avainnauhamallit

HelenanHelmen Avainnauhoissa yhdistyy kivalla tavalla sekä kauneus että käytännöllisyys. Avainnauhoilla on vuoden takuu.

HelenanHelmen Avainnauhavalikoima on laaja. Valikoimissa on niin koruvaijeriin tehtyjä helmisiä Avainnauhoja, kuin myös paracord-nauhaisia sekä ketjuisia Avainnauhoja. Uusimpana mallina on valikoimiin tullut nylonnyöriin tehty Puuhelminen Avainnauha turvalukolla. Osa Avainnauhoista on yksittäisiä yksilöitä, osasta teen pieniä sarjoja. Valikoima elää ja uudistuu.

Tällä sivulla tietoa ja kuvat kaikista eri malleista. Tuotteet löytyvät verkkokaupasta omista tuoteryhmistään.

Helmiset Avainnauhat

Helminen Avainnauha turvalukolla on koruvaijeriin tehty, kiva ja keveä malli. Näissä avainnauhoissa on riipuksellinen linkkiosa ja isompia helmiä on vain kaulaosan alaosassa. Yläosa on pienempiä siemenhelmiä, mikä tekee mallista vähän simppelimmän ja keveämmän.

Helminen AvainnauhaKoru on koruvaijeriin tehty ja nimensä mukaisesti vähän korumaisempi malli. Mallissa on helminauhan tapaan isompia helmiä kauttaaltaan. Turvalukkoa ei mallissa ole vakiona, mutta senkin saa, jos tarvitsee. AvainnauhaKorusta saa tilaustyönä myös crossbody- eli yli olan mittaisen.

Helmisten Avainnauhojen pohjana on hyvälaatuinen vahva koruvaijeri. Tällainen vaijeri kestää hyvin käyttöä, mutta toki silläkin on rajansa. Kun kohtelet tällaista Helmistä Avainnauhaa nätisti korun tavoin, niin siitä on sinulle iloa pisimpään.

Helmisten Avainnauhojen sävymaailma on pehmeän murrettu, suht klassinen. Tällaiset sävyt sopivat parhaiten yhteen erilaisten asujen kanssa. Helminä käytän mahdollisimman kestäviä helmiä, mm. premium-laatuisia helmiäiskristallihelmiä, kivihelmiä sekä tsekkiläisiä puu- ja lasihelmiä. Pienemmät välihelmet ovat tsekkiläisiä siemenhelmiä. Tsekkiläiset lasihelmet ovat lasihelmien "aatelia", Tsekissä on tosi pitkät lasihelmiperinteet ja voi sanoa, että ne ovat maailmankuuluja helmimaailmassa. Tsekkiläisiä lasihelmiä tehdään vaikka minkälaisia, mutta avainnauha-käyttöön sopivat valitettavasti vain aika simppelin malliset helmet. Niitä käyttämällä saa parhaiten kestävimmän Avainnauhan.

Puuhelmiset AVAINNAUHAT

Puuhelminen Avainnauha turvalukolla on uusin HelenanHelmen avainnauhamalli. Avainnauha on tehty pehmeään, mutta kestävään nylonnyöriin. Helmet laadukkaita tsekkiläisiä puuhelmiä ja tyyli on simppelin korumainen. Mukana avainhakanen ja turvalukko. Lisää värivaihtoehtoja tulossa lähiaikoina!

Paracord Avainnauhat

Paracord Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla sopii simppelistä tyylistä pitävälle. Jojolla saa näppärästi lisäulottuvuutta avainten/kortin käyttöön. Kauniin jojon lisäksi avainnauhoissa on pieni helmiosa. Paracord-nauhoissa on valittavana joko kaulamalli tai crossbody/yli olan malli.

Paracord Avainnauha Turvalukolla on simppeli paracord-avainnauha kauniilla pienellä helmiosalla. Mukana turvalukko. Valittavana näissä myös joko kaulamalli tai crossbody/yli olan malli.

Jojoja sekä korttipidikkeitä ja avainhakasia on verkkokaupassa myytävänä myös erillisinä lisätarvikkeina.

Ketjuiset Avainnauhat

Ketjuinen Avainnauha on kauniin korumainen malli. Avainnauhoissa on kaunis pieni helmiosa, kaulaosa on teräsketjua. Mukana turvalukko. 

Tilaustyöt

Jos et löydä verkkokaupasta sopivaa Avainnauhaa, voit myös tilata esim. tietyn värisen ja tietyn tyylisen. Ota vain yhteyttä!

Avainnauhoilla vuoden takuu

Jos Avainnauha rikkoutuu vuoden sisällä sen ostamisesta, korjaan nauhan veloituksetta. Takuu korvaa rikkoutumisen, joka johtuu valmistuksellisesta viasta, ei kuitenkaan normaalista kulumisesta. Huolehdithan Avainnauhasta ohjeiden mukaan ja kohtelet sitä korun tavoin, mahdollisimman nätisti.

Hoito-ohjeita Helmikoruille ja Avainnauhoille löydät sivulta Hoito-ohjeita.

  • Helminen Avainnauha turvalukolla
  • Helminen AvainnauhaKoru
  • Puuhelminen Avainnauha turvalukolla
  • Paracord Avainnauha Jojolla ja Turvalukolla
  • Paracord Avainnauha Turvalukolla
  • Ketjuinen Avainnauha
  • Jojo lisätarvikkeena Avainnauhaan
  • kaulamallisen Avainnauhan mittaustapa
Lisätty ostoskoriin